Sve kategorije
EN
Profil kompanije

Početna> O nama > Profil kompanije

Dobrodošli u PengCheng

Yiyang Pengcheng Technology Development Co., Ltd, osnovan je 1994. Sa registrovanim kapitalom od 15 miliona RMB, Pengcheng je moderno visokotehnološko preduzeće koje integriše razvoj, proizvodnju i marketing aluminijumskih elektrolitičkih kondenzatora. Kompanija se prostire na površini od 50 hektara, ima više od 300 zaposlenih, a godišnji proizvodni kapacitet je skoro 1.5 milijardi komada. Sada je izgrađena moderna proizvodna radionica od 12,000 kvadratnih metara. Sa vodećim globalnim industrijskim centrom za istraživanje i testiranje, Pengcheng je dobio ISO:9001:2015 sertifikaciju sistema kvaliteta、ISO14001:2015 sertifikaciju sistema upravljanja životnom sredinom i IATF16949 sistem sertifikacije kvaliteta upravljanja automobilima.

Mi uvijek uzimamo međunarodnu kvalitetu kao prvu potragu i posvećeni smo promoviranju razvoja aluminijskih elektrolitičkih kondenzatora i izgradnji platforme za saradnju i dijeljenje resursa. Kompanija integriše resurse i koristi naučne i tehnološke inovacije za razvoj 29 serija, više od 3000 vrednosti vrhunskih aluminijumskih elektrolitičkih kondenzatora u odličnoj stabilnosti, izdržljivosti i korisnosti. Do sada smo pružili naše napredne usluge i proizvode za više od 800 poznatih domaćih i međunarodnih preduzeća uključujući PAK, Topstar, BMTC, XIDUN Lighting, KeGu Power, DONLIM, OSRAM, Sunshine Lighting, Havells India Ltd, Akim Metal, Makel , City Lumi itd.

Inzistiramo na podsticanju “Pchicon” da postane međunarodno poznat brend, postajući jedna od kompanija sa visokim indeksom sreće zaposlenih u Kini i preferirani svetski dobavljač vrhunskih aluminijumskih elektrolitičkih kondenzatora!

Servisna linija

+ 8615399723311

Radno vrijeme: 8:00 ~ 17:00

UPITITE ODMAH

blizu
Upitaj sada